Terrace - Sluishuis Woningen - Sluishuis
Prijs
€ 917.024 - € 999.145
Oppervlakte
77 - 211 m²
Kamers
3 - 4 kamers

Omschrijving

Bekijk de Virtuele Tour

Bekijk de plattegronden van dit woningtype via de prijslijst onderaan deze pagina.

Heerlijk ruim en op en top luxe wonen in Amsterdam. Dat is wat het type Terrace te bieden heeft. En meer! U vindt het appartement van 85 tot 210 m² straks op de 2e tot en met de 10e verdieping. De royale terrassen met ideale zonligging en goed verzorgde plantenbakken zijn een fantastische plek om te verblijven. En dankzij de balkons heeft u zelfs een dubbele (of driedubbele) buitenruimte, tot in totaal 75 vierkante meter. Hierdoor heeft u altijd de keuze tussen een lekker plekje in de zon of juist in de schaduw.

Terrace is een royaal appartement met 2 of 3 slaapkamers en de mogelijkheid voor een 2e badkamer, waardoor u hier prima met een gezin zou kunnen wonen. Ook ideaal trouwens als u kantoor aan huis nodig heeft of vaak logés heeft.

Deze appartementen zijn zeer geschikt voor buitenmensen, voor liefhebbers van water, licht en lucht. U heeft een panoramisch uitzicht over het IJ of ziet de boten aanmeren in de binnenhaven. Niet alleen vanuit uw woning, maar vooral vanaf uw zonnige terras ontvouwt zich dagelijks een schouwspel waarop u nooit uitgekeken raakt. Uw terras is ontworpen als een verlengstuk van uw appartement. Door de beschutting kunt u al vroeg in het voorjaar lekker buiten verblijven. Zo profiteert u een groot deel van het jaar van deze forse aanvulling op uw woonruimte en kunt u genieten van een heerlijk ‘buitenleven’.

Eén van de Terrace-appartementen is ingericht als modelwoning. Lees er hier meer over.

Lees verder >

IK BEN HIER

Filteren op:
X

Aanbieding

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Prijs

Prijs

Perceeloppervlak

Perceeloppervlak

Woonoppervlak

Woonoppervlak

/ 11
Kavelkaart
Kavelkaart Kavelkaart Kavelkaart Kavelkaart Kavelkaart Kavelkaart Kavelkaart Kavelkaart Kavelkaart Kavelkaart Kavelkaart

Bereken uw maandlast

De gegevens die u hieronder invoert worden niet opgeslagen. U wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator.

Vul de koopsom van uw nieuwe huis in Meer informatie

Vul de overwaarde/eigen inbreng in Meer informatie

Uw maandlast

€ 0

Bruto Meer informatie

Dit wordt uw indicatieve maandlast op basis met de door uw ingevulde gegevens. Hieraan kunt u geen rechten aan ontlenen.

Prijslijst

Swipe

Swipe voor de hele prijslijst

Bouwnummer Plattegrond VON prijs Woonopp. Kamers
1 pdf Verkocht139 m²4
2 pdf Verkocht77 m²3
3 pdf Verkocht121 m²4
4 pdf Verkocht91 m²3
5 pdf Verkocht139 m²4
6 pdf Verkocht116 m²3
7 pdf Verkocht120 m²4
8 pdf Verkocht92 m²3
11 pdf Verkocht139 m²4
12 pdf Verkocht116 m²3
13 pdf Verkocht120 m²4
14 pdf Verkocht92 m²3
19 pdf Verkocht100 m²3
20 pdf Verkocht116 m²3
21 pdf Verkocht80 m²3
22 pdf € 999.145133 m²4
27 pdf Verkocht128 m²4
28 pdf Verkocht116 m²3
29 pdf Verkocht120 m²4
30 pdf Verkocht94 m²3
35 pdf Verkocht139 m²4
36 pdf Verkocht116 m²3
37 pdf Verkocht128 m²4
38 pdf € 917.024120 m²4
41 pdf Verkocht139 m²4
42 pdf Verkocht116 m²3
43 pdf Verkocht85 m²3
46 pdf Verkocht120 m²3
47 pdf Verkocht117 m²3
48 pdf Verkocht110 m²3
49 pdf Verkocht183 m²4
67 pdf Verkocht141 m²4
68 pdf Verkocht127 m²3
69 pdf Verkocht211 m²4
70 pdf Verkocht182 m²4

V.O.N. Prijs

Vul hier de vrij-op-naam-prijs in van de woningen(en) die u op het oog heeft. Weet u nu al dat u allerlei extra’s en upgrades in uw huis wilt en heeft u hiervoor een bedrag van bijvoorbeeld € 30.000,- in gedachte? Verhoog dan de vrij-op-naam-prijs van de woning met dit bedrag en u krijgt een maanlastenindicatie inclusief die extra’s en upgrades.

Extra inbreng

De inbreng van spaargeld en/of de overwaarde (het één, het ander of een combinatie van die twee) zorgt ervoor dat uw hypotheek lager wordt. De hoogte van uw hypotheek en de waarde van uw woning hebben een relatie met elkaar. Hoe lager uw hypotheek ten opzichte van uw woning, hoe lager uw rente. Uiteraard betekent een lagere hypotheek sowieso al een lagere maandlast. Gebruik in de calculator dus het spaargeld dat u in zou kunnen zetten bij de aankoop van uw nieuwe woning. Uiteraard is € 0,- ook mogelijk als invoer. Een nieuwbouwwoning kunt u namelijk kopen zonder inbreng van eigen geld.

En uw overwaarde? Als u een huis te verkopen heeft, weet u vaak wel waarvoor de huizen bij u in de staat verkocht worden. Kijk dan naar de hoogte van uw hypotheek. Het verschil daartussen – als dat positief is uiteraard – heet overwaarde. Heeft u een hypotheek met een spaarelement, zoals een Bankspaar-, Spaar- of Beleggingshypotheek? Tel dan ook nog de waarde van uw spaarpot binnen uw hypotheek op bij uw overwaarde. Wilt u naast uw overwaarde ook nog spaargeld inbrengen? Dan telt u ook dat er nog bij op in de calculator.

Bruto maandlast

In de berekening worden 10-jaars rentes gebruikt bij een 30-jarige looptijd van een hypotheek. In de berekening zit ook de aflossing die jij moet doen om een hypotheek te kunnen krijgen. Uiteraard is de maandlast indicatief en kunt u er geen rechten aan ontlenen. Als u een kortere rentevaste periode kiest (dit soort keuzes overlegt u uiteraard met uw hypotheekspecialist) worden uw maandlasten lager, maar neemt u risico toe. U kunt ervoor kiezen meer af te lossen, sneller af te lossen, noem maar op. Al deze hypotheekkeuzes beïnvloeden uw hypotheek, uw maandlast en uw eindresultaat. Het uitgangspunt van de berekening is dus niet de allerlaagste maandlast, die krijgt u veelal door de hypotheekrente niet of slechts voor 1 jaar vast te zetten. Wij tonen u de bruto-maandlast. Of uw rente-aftrek heeft en hoe hoog die aftrek dan is, bespreekt u met uw hypotheekspecialist. De rente-aftrek komt voort uit uw persoonlijke financiële situatie en die is voor iedereen anders.

Oostenburg wordt gebouwd op eigen grond en dus niet op erfpacht. Dit is een groot voordeel! U hoeft namelijk geen afkoop erfpacht of jaarlijkse erfpacht canon te betalen. Om de prijzen van de huizen vergelijkbaar te maken met de prijzen van de huizen die worden aangeboden met een jaarlijks te betalen erfpachtcanon presenteren wij u hier de prijs van het huis exclusief de prijs van de grond. Kijk op wonenopoostenburg.nl of maak een afspraak met iemand van ons verkoop team voor meer informatie.

Wij tonen u de prijs van het huis. Deze prijs is vergelijkbaar met de prijs op 'basis van canonbetaling' zoals woningen die op erfpacht uitgegeven grond worden aangeboden.

Wij tonen u de prijs van de grond. Deze prijs is vergelijkbaar met de prijs van de 'afkoopsom erfpacht' zoals wordt gebruikt bij woningen die op erfpacht worden aangeboden

Prijs huis en prijs grond opgeteld. Voor dit bedrag kunt u een huis kopen in Oostenburg.

Toon interesse