Duplex Penthouse - Sluishuis Woningen - Sluishuis
Prijs
€ 895.000
Oppervlakte
112 - 214 m²
Kamers
3 - 4 kamers

Omschrijving

Laatste Duplex Penthouse afgebouwd én in prijs verlaagd!

Gemaakt voor levensgenieters, met zeer riante afmetingen, twee ruime balkons op het zuiden en een ongeëvenaard uitzicht. Dit laatste Duplex Penthouse biedt een formidabele woon-/eetkamer op de ene verdieping en twee ruime slaapkamers op de andere verdieping. En natuurlijk een royale badkamer en tweede toilet. En op beide verdiepingen is een inpandige bering aanwezig. Laat u zich verleiden? Perfect voor wie wonen en slapen het liefst op twee aparte verdiepingen doet.

bnr. 58 = Haringbuisdijk 469 (152 m2) – Compleet afgebouwd én in prijs verlaagd!

  • Woonoppervlak 152 m2 en twee buitenruimten.
  • In dit appartement zijn alle wanden glad afgewerkt en wit geschilderd. De vloeren zijn voorzien van een houten vloerafwerking. En de badkamer en toiletruimten zijn compleet in stijl afgebouwd. Exclusief keuken, deze kiest u naar eigen smaak.
  • Bekijk via deze link de foto’s van het afgewerkte appartement op Funda.
  • Kostprijs: € 895.000 v.o.n., direct beschikbaar. De getoonde prijs is een prijs o.b.v. jaarlijkse canon.

Wenst u meer informatie? Of een vrijblijvende bezichtiging? Neem dan contact op met de makelaars. Zij helpen u graag.

 

Lees verder >

IK BEN HIER

Filteren op:
X

Aanbieding

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Prijs

Prijs

Perceeloppervlak

Perceeloppervlak

Woonoppervlak

Woonoppervlak

/ 11
Kavelkaart
Kavelkaart Kavelkaart Kavelkaart Kavelkaart Kavelkaart Kavelkaart Kavelkaart Kavelkaart Kavelkaart Kavelkaart Kavelkaart

Bereken uw maandlast

De gegevens die u hieronder invoert worden niet opgeslagen. U wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator.

Vul de koopsom van uw nieuwe huis in Meer informatie

Vul de overwaarde/eigen inbreng in Meer informatie

Uw maandlast

€ 0

Bruto Meer informatie

Dit wordt uw indicatieve maandlast op basis met de door uw ingevulde gegevens. Hieraan kunt u geen rechten aan ontlenen.

Prijslijst (v.o.n.-prijzen inclusief bouwrente)

Swipe

Swipe voor de hele prijslijst

Bouwnummer Plattegrond VON prijs Woonopp. Kamers
50 pdf Verkocht151 m²3
51 pdf Verkocht151 m²3
52 pdf Verkocht191 m²4
53 pdf Verkocht150 m²4
55 pdf Verkocht150 m²4
57 pdf Verkocht214 m²4
58 pdf € 895.000152 m²3
59 pdf Verkocht112 m²3
60 pdf Verkocht151 m²3
61 pdf Verkocht152 m²3
62 pdf Verkocht152 m²3
63 pdf Verkocht152 m²3
64 pdf Verkocht152 m²3
65 pdf Verkocht151 m²4
66 pdf Verkocht186 m²4

Vergelijkbare woningtypes

V.O.N. Prijs

Vul hier de vrij-op-naam-prijs in van de woningen(en) die u op het oog heeft. Weet u nu al dat u allerlei extra’s en upgrades in uw huis wilt en heeft u hiervoor een bedrag van bijvoorbeeld € 30.000,- in gedachte? Verhoog dan de vrij-op-naam-prijs van de woning met dit bedrag en u krijgt een maanlastenindicatie inclusief die extra’s en upgrades.

Extra inbreng

De inbreng van spaargeld en/of de overwaarde (het één, het ander of een combinatie van die twee) zorgt ervoor dat uw hypotheek lager wordt. De hoogte van uw hypotheek en de waarde van uw woning hebben een relatie met elkaar. Hoe lager uw hypotheek ten opzichte van uw woning, hoe lager uw rente. Uiteraard betekent een lagere hypotheek sowieso al een lagere maandlast. Gebruik in de calculator dus het spaargeld dat u in zou kunnen zetten bij de aankoop van uw nieuwe woning. Uiteraard is € 0,- ook mogelijk als invoer. Een nieuwbouwwoning kunt u namelijk kopen zonder inbreng van eigen geld.

En uw overwaarde? Als u een huis te verkopen heeft, weet u vaak wel waarvoor de huizen bij u in de staat verkocht worden. Kijk dan naar de hoogte van uw hypotheek. Het verschil daartussen – als dat positief is uiteraard – heet overwaarde. Heeft u een hypotheek met een spaarelement, zoals een Bankspaar-, Spaar- of Beleggingshypotheek? Tel dan ook nog de waarde van uw spaarpot binnen uw hypotheek op bij uw overwaarde. Wilt u naast uw overwaarde ook nog spaargeld inbrengen? Dan telt u ook dat er nog bij op in de calculator.

Bruto maandlast

In de berekening worden 10-jaars rentes gebruikt bij een 30-jarige looptijd van een hypotheek. In de berekening zit ook de aflossing die jij moet doen om een hypotheek te kunnen krijgen. Uiteraard is de maandlast indicatief en kunt u er geen rechten aan ontlenen. Als u een kortere rentevaste periode kiest (dit soort keuzes overlegt u uiteraard met uw hypotheekspecialist) worden uw maandlasten lager, maar neemt u risico toe. U kunt ervoor kiezen meer af te lossen, sneller af te lossen, noem maar op. Al deze hypotheekkeuzes beïnvloeden uw hypotheek, uw maandlast en uw eindresultaat. Het uitgangspunt van de berekening is dus niet de allerlaagste maandlast, die krijgt u veelal door de hypotheekrente niet of slechts voor 1 jaar vast te zetten. Wij tonen u de bruto-maandlast. Of uw rente-aftrek heeft en hoe hoog die aftrek dan is, bespreekt u met uw hypotheekspecialist. De rente-aftrek komt voort uit uw persoonlijke financiële situatie en die is voor iedereen anders.

Oostenburg wordt gebouwd op eigen grond en dus niet op erfpacht. Dit is een groot voordeel! U hoeft namelijk geen afkoop erfpacht of jaarlijkse erfpacht canon te betalen. Om de prijzen van de huizen vergelijkbaar te maken met de prijzen van de huizen die worden aangeboden met een jaarlijks te betalen erfpachtcanon presenteren wij u hier de prijs van het huis exclusief de prijs van de grond. Kijk op wonenopoostenburg.nl of maak een afspraak met iemand van ons verkoop team voor meer informatie.

Wij tonen u de prijs van het huis. Deze prijs is vergelijkbaar met de prijs op 'basis van canonbetaling' zoals woningen die op erfpacht uitgegeven grond worden aangeboden.

Wij tonen u de prijs van de grond. Deze prijs is vergelijkbaar met de prijs van de 'afkoopsom erfpacht' zoals wordt gebruikt bij woningen die op erfpacht worden aangeboden

Prijs huis en prijs grond opgeteld. Voor dit bedrag kunt u een huis kopen in Oostenburg.

Toon interesse