Wonen aan het water - Sluishuis

Wonen aan het water

in uw eigen Amsterdam

WONEN AAN HET WATER
IN UW EIGEN AMSTERDAM

Sluishuis ligt midden in een waterlandschap met eilanden om te ontspannen, een promenade en een haven met aanlegplekken voor sloepen en zeilbootjes. Het gebouw en de watersportvoorzieningen zijn voor de bewoners en de buurt. Van hieruit vaart u direct het IJ en het IJmeer op en staat u in een half uurtje in het stadscentrum.

Benieuwd naar hoe het is om in een woonschip bij Sluishuis te wonen? Lees mee hoe Amsterdammers Selma en Jork hun droomwoning in Sluishuis vonden.

Binnenhaven

Sluishuis biedt de mogelijkheid om een sloepplaats in de haven te kopen, ongeacht of u al dan niet een woning of ligplaats aankocht. Met uw boot die hier dobbert, voelt een mooie zomerdag als vakantie. U hoeft alleen maar af te dalen vanuit uw appartement en in te stappen. Over het IJmeer kunt alle kanten op: de natuur door of de stad in, waar kiest u vandaag voor?

De Sluishuis-promenade met woonschepen

Wandel over de 400 meter lange pier over het water naar de recreatie- en woonplekken.

Aan de promenade zijn er 34 kavels voor bijzondere woonschepen. Zo voegt Sluishuis een typisch Amsterdams fenomeen toe aan de omgeving van het oostelijk havengebied.

 

Vogeleiland

Iedereen is welkom om van dit bijzondere stuk Amsterdam te genieten. Er is zelfs een vogeleiland gemaakt, zodat ook deze stadsbewoners Sluishuis weten te vinden en waarderen. Prachtig om te zien en een mooie manier om bij te dragen aan de balans in het ecosysteem.

Heeft u interesse in een waterkavel? Klik hier voor de mogelijkheden en het aanbod.

Toon interesse