Waterprogramma header 1

WOONBOTEN &
LIGPLAATSEN

Heb jij ook altijd al heerlijk vrij op het water willen wonen? Dan heb je nu de kans om één van de 34 ligplaatsen in te gaan vullen met jouw droomhuis... je eigen woonboot!

Het unieke waterwoonprogramma van Sluishuis voorziet onder meer een 400 meter lange pier, een watersporteiland en een aantal vaste en vrije aanlegplaatsen. Wonen, leven en ontspannen op en aan het water krijgt met Sluishuis een volledig nieuwe dimensie. Geniet van het fenomenale uitzicht en de rust met alle voorzieningen en het bruisende stadscentrum vlakbij!

JE EIGEN WOONBOOT
UNIEK WONEN OP HET WATER VAN HET IJ

Kies je voor een ligplaats met of zonder boot aan de kades van Sluishuis? Het programma biedt tal van mogelijkheden en wij gaan samen op zoek naar de beste invulling van jouw woonwensen op het water.

  • Ligplaatsen volgens de gemeentelijke standaard van 30 x 5 meter.
  • De kavel wordt jouw eigendom – uniek voor Amsterdam en vele andere steden in de regio!
  • Koop een ligplaats met of zonder woonboot: 
  • Wil je een nieuw gebouwde boot? Dan bieden we je een reeks scheepstypes zoals een Salonboot, Bakdekkers, Spiten en Aken. Onze ontwerpen zullen goedkeuring van Welstand hebben en de vergunning wordt door ons voorbereid zodat de aanvraag nog slechts een formaliteit voor je is.
  • Heb je al een boot of eigen ontwerp en wil je alleen een ligplaats kopen? Ook dat is mogelijk – zolang je boot voldoet aan de eisen van Welstand.

We streven naar een optimaal kwalitatief karakter van de omgeving. Daarom zullen de uitvoering en het aanzicht van de woonboten aan een aantal regels en normen van Welstand moeten voldoen. Hiervan zijn reeds bekend:

Breedte: 5 meter
Lengte: max. 30 meter
Hoogte: max. 5 meter (vanaf waterspiegel)
Diepgang: max. 1,5 meter

crop 10

IMPRESSIES

INTERESSE?

Ben je geïnteresseerd in het ultieme hoogwaardig woningen op het water? Binnenkort zullen we meer bekendmaken over het woonbotenprogramma. Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van alle ins en outs omtrent de 34 unieke ligplaatsen in Sluishuis!

Belangstellingsformulier ligplaatsen bij Sluishuis Amsterdam (v20-04)