Geannuleerd - Warme Winteravond 15 december 2020 - Sluishuis

Geannuleerd – Warme Winteravond 15 december 2020

Update: Helaas zijn we omwille van de huidige situatie en de stijgende coronacijfers genoodzaakt de Warme Winteravond van 15 december te annuleren. Geïnteresseerden mogen uiteraard steeds contact opnemen met de makelaars. Indien de situatie het toelaat, organiseren we op 21 januari 2021 een nieuw informatie-event. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

De bouw van Sluishuis vordert gestaag. Nu de bouw ‘uit de grond is gekomen’ is dit voor alle passanten goed te zien. Kijk ook nog eens naar de webcam onderaan deze pagina of naar deze fraaie drone-beelden. In dit stadium is ook de volgende fase van Sluishuis in verkoop gebracht. Er is nu weer volop keuze, het actuele aanbod vindt u in de woningzoeker.

Reden genoeg om u weer eens uit te nodigen op de bouwplaats van Sluishuis. Dit keer voor de Warme Winteravond op 15 december!

Heeft u het aanbod via de woningzoeker bestudeerd en wilt u graag op de bouwplaats persoonlijk in gesprek met de makelaars of projectontwikkelaars over de mogelijkheden voor uw eigen droomplek in Sluishuis? Maak dan een lijstje van uw favoriete bouwnummers en reserveer via deze link een tijdsslot tussen 17:00 en 19:00 uur. U kunt met al uw vragen over het project of over uw favoriete appartementen bij hen terecht. Door middel van deze ‘gesprekken op afspraak’ kunnen we ondanks het corona-virus toch een veilige informatieavond bieden. Bij veel belangstelling komen er extra tijdsloten bij tussen 19.00 en 20.00 uur.

Indien u interesse heeft in één van de ligplaatsen voor woonschepen, kunt u contact opnemen met één van de woonbootmakelaars.

Wij kijken uit naar uw komst, de warme chocolademelk staat voor u klaar!

Met vriendelijke groeten,

Team Sluishuis

Toon interesse