Wonen in een iconisch gebouw bij de entree van IJburg - Sluishuis

Sluishuis

Verkoop fase 2

2e fase Sluishuis in verkoop

De tweede fase van Sluishuis is in verkoop. Een bijzonder moment, want dit betekent een nieuwe kans om op één van de mooiste plekjes van Amsterdam te wonen. Met de komst van Sluishuis krijgt Amsterdam er een landmark bij. Wordt dit uw thuishaven?

Een gebouw en unieke woonbuurt in één

Kijk vanaf uw balkon of terras uit op de binnenhaven, wandel ’s avonds over de promenade langs de woonboten, pak uw eigen sloep en trek eropuit of geniet van het strand op het recreatie-eiland. Uw bezoek neemt u mee voor een scenic walk over het dak van Sluishuis en via de James-service laat u een diner verzorgen bij u thuis. 365 dagen per jaar een vakantiegevoel!

 

Ontworpen door één van ’s werelds bekendste architecten

In het 1e kwartaal van 2022 worden de eerste appartementen opgeleverd. Verantwoordelijk voor dit iconische ontwerp is de vernieuwende en klimaatgerichte Deen Bjarke Ingels (BIG Architects), die in samenwerking met lokale speler BARCODE Architecten dit volledig energieneutrale ontwerp op het IJ bedacht.

 

Hier bent u één met het water

Sluishuis is opgenomen in een prachtig waterlandschap. En daar geniet u optimaal van. Dankzij de grote raampartijen ervaart u het wonen aan het water tot op de bank. Bij type Cantilever loopt één van de wanden schuin omhoog. In deze schuine wand is een grote raampartij ontworpen, waardoor u de schepen letterlijk onder uw voeten door ziet varen.

De appartementen, terraswoningen en penthouses hebben stuk voor stuk één of meerdere buitenruimtes in de vorm van een balkon of terras, als verlengstuk van de royale binnenruimte, met telkens een ander mooi uitzicht.  Heerlijk vrij op het water wonen in alle rust met alle voorzieningen en de stad binnen handbereik. Wat wenst u zich nog meer? Verken het aanbod van appartementen en penthouses in fase 2.

Toon interesse