Sluishuis bijna op hoogte! - Sluishuis

Sluishuis bijna op hoogte!

Het blijft geweldig om te zien, hoe Sluishuis steeds meer gaat lijken op de impressies die vooraf gemaakt zijn. Langzaam worden de tekeningen werkelijkheid!

De ruwbouw is nu gevorderd tot de 9e verdieping (wanden) en 10e verdieping (vloeren). De kozijnen zijn al tot en met de 7e verdieping geplaatst.

De trapsgewijs oplopende zijde met de Terrace-woningen is nu heel duidelijk herkenbaar. Aan deze zijde zijn we ook al gestart met het aanbrengen van de houten gevelbekleding op de plantenbakken en gevels. En onlangs was er nog een leuke mijlpaal; vanaf begin juli zijn we gestart met het aanbrengen van de eerste aluminium gevelbeplating aan de ‘landzijde’. Daarmee zullen ook de steigers aan die zijde gaan zakken en wordt er steeds meer van het ‘echte Sluishuis’ zichtbaar, spannend!

Ondertussen wordt er tot en met de 5e verdieping ook al volop aan de afbouw van Sluishuis gewerkt. Denk hierbij aan dekvloeren maken, binnenwanden plaatsen, binnendeurkozijnen monteren, tegelwerk aanbrengen, montage sanitair en montage van elektra en installaties.

 

 

 

Toon interesse