ICONIC
LIVING

In het hypermoderne baken aan het IJ komen diverse kwalitatieve huur- en koopappartementen en penthouses, volledig gericht op het leven aan het water. De tweede fase van de koopappartementen en penthouses gaat op 18 december a.s. in verkoop. Rondom het gebouw met zijn kenmerkende sluispoort worden robuuste steigers aangelegd, die de functie van aanlegplaats, wandelpromenade en woonbootlocatie zullen vervullen. Aan de kade is er daarnaast ruimte om te winkelen, te genieten van restaurants en te ontspannen. Nog niet genoeg genoten van het leven aan het water? Pak uw eigen boot en vaar binnen 20 minuten naar het hart van de stad.


Geïnteresseerd in een koopappartement? Bekijk de woningen die nu te koop worden aangeboden!

Meer informatie
Situatiekaart

SLUISHUIS EXPLAINED

Sluishuis presenteert zich als een iconisch gebouw, maar is eigenlijk een totaal nieuwe beleving het wonen op en aan het water. Het uitkijkterras, de promenade, luxueuze woonboten, recreatie-eilanden, horeca en een jachthaven, maken Sluishuis als woonbuurt compleet.


Bekijk de video met alle aspecten van Sluishuis

TO DO AROUND SLUISHUIS

Sluishuis zelf heeft veel te bieden, maar ook in de directe omgeving kunt u volop genieten van het water in Amsterdam. Geniet aan het strand van IJburg, pak een terrasje aan het water, bezoek de surfschool of maak urenlange wandelingen langs het IJmeer. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u ook niet ver te rijden, een Jumbo XL ligt er direct om de hoek. Hoewel u die even gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen, natuurlijk.