ICONIC
LIVING

In dit hypermoderne carré-vormige baken aan het IJ komen diverse kwalitatieve huur- en koopappartementen en penthouses, volledig gericht op het leven aan het water. Rondom het gebouw met zijn kenmerkende sluispoort worden robuuste steigers aangelegd, die de functie van aanlegplaats, wandelpromenade en woonbootlocatie zullen vervullen. Aan de kade is er daarnaast ruimte om te winkelen, te genieten van restaurants en te ontspannen. Nog niet genoeg genoten van het leven aan het  water? Pak uw eigen boot en vaar binnen 20 minuten naar het hart van de stad.

WOONPROGRAMMA SLUISHUIS

Het Sluishuis gaat bestaan uit een grote variatie aan appartementen en penthouses, die zowel in de (vrije) huur- als koopsector zullen worden aangeboden. De woonoppervlakte van de appartementen varieert van ca. 40 tot ca. 200 m2. Afhankelijk van uw  voorkeur kunt u kiezen voor een appartement aan de kade, de binnenhaven, IJ-zijde of IJburg-zijde. Bovenin het iconische gebouw is een beperkt aantal luxe (duplex) penthouses beschikbaar. De omgeving van het Sluishuis wordt gekenmerkt door een 400 meter lange wandelsteiger in het IJ, aanlegplaatsen voor woonboten en sloepen en een vogeleiland. Ook bijzonder; op het dak van het Sluishuis vindt u een scenic walk met 360 graden uitzicht over Amsterdam.

SLH-Waterprogramma_WEB_UK

BIJZONDERE
WOONBOOT LOCATIE

Een prachtige locatie aan de poort van het hippe nieuwe IJburg is natuurlijk de uitgelezen plek om de droom van een eigen woonboot te realiseren! Aan de steigers van Het Sluishuis worden waterkavels gerealiseerd, die onder voorwaarden kunnen worden aangekocht door woonbooteigenaren. Heeft u zo’n droom? Schrijf u dan nu alvast in en we houden u op de hoogte!

restaurant

ONDERNEMEN
IN SLUISHUIS

Honderden huishoudens en een aanlegplaats met veel dagtoerisme bieden geweldige kansen voor ondernemers op de kades van het Sluishuis. Bent u op zoek naar een unieke plek aan het water voor uw bedrijf in de watersport, horeca of bijzondere retail? Laat hier u gegevens achter. We nemen dan snel contact met u op!

30109 - Ext 02-small
30109 - Ext 05-small