Services - Sluishuis

Services

Warm welkom

Sluishuis is ultramodern opgezet en dat vertaalt zich ook in het gebruiksgemak en wooncomfort. Parkeer uw auto in de ondergrondse garage en neem de lift naar boven. Of zet uw fiets in de stalling en kom binnen via de hoofdentree. Daar geniet u van het zicht op het water via de grote raampartij aan het einde van de corridor. Dit is ongekend mooi thuiskomen!

Zij zijn er voor u

De mensen achter de receptie heten u van harte welkom in de lichte ontvangsthal.  De James butler-service van Sluishuis is multidisciplinair. Van het aannemen en afgeven van een kostbaar pakket tot het bemiddelen in kinderopvang, schoonmaakdiensten, chauffeursservices, catering aan huis en de zorg voor uw huisdieren. James regelt het allemaal voor u! Wist u al dat bewoners van het Sluishuis de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van de volledig elektrische deelauto’s?

Bringme-box – Nooit meer wachten op de bezorger

In Sluishuis komen Bringme-boxen. De leverancier van uw goederen plaatst de bezorging in een afsluitbaar vak in de lobby en stuurt u een appje met de beschrijving van het geleverde, inclusief een code om het vak te openen. Tegelijkertijd kunt u de Bringme-boxen ook gebruiken om zelf pakketjes te verzenden of online bestellingen terug te sturen.

Toon interesse