Presale ligplaatsen - Sluishuis

Presale ligplaatsen

Gaat uw hart sneller kloppen bij het idee van vrijheid? Dan is de gedachte van wonen op het water vast wel eens voorbij gekomen. Langs de 400 meter lange pier bij Sluishuis, het nieuwe landmark van IJburg in Amsterdam, komen 34 ligplaatsen voor de woonboot van uw dromen. De presale van de ligplaatsen start op woensdag 15 juli. De prijzen: vanaf circa 250.000 euro (v.o.n.).

Ligplaatsen verkrijgbaar zonder boot. Daarna kiezen voor nieuwbouw of bestaande woonboot

U koopt de ligplaats zonder boot. Vervolgens maakt u de keuze tussen een nieuwbouw boot of een bestaande boot. De nieuwbouw woonschepen van Sluishuis zijn door scheepsbouwers die bij Sluishuis betrokken zijn, zorgvuldig vormgegeven op basis van diverse historische modellen. Tegelijkertijd kunt u ze naar uw wensen laten aanpassen. Deze ontwerpen zullen in concept goedgekeurd zijn door de welstandscommissie van de gemeente Amsterdam. Dat scheelt u weer tijd en moeite. Wilt u gebruikmaken van een bestaand woonschip? Ook dat kan, mits het aan de welstandseisen voldoet.

Sluishuis: wonen in een gevarieerde, Amsterdamse haven

De ligplaatsen zijn dus bestemd voor zowel nieuwbouw als bestaande woonboten. De maximale afmeting van de boten is 30 x 5 meter. Elke woonboot moet herkenbaar zijn als een van origine varend schip. Maar hij hoeft op dit moment niet (meer) zelfstandig varend te zíjn. Arken zijn om die reden niet toegestaan. Variatie is het toverwoord rondom Sluishuis. Er is daarom ruimte voor diverse typen woonboten, zodat u hier echt het gevoel van een Amsterdamse haven krijgt.

Belangstelling? Schrijf u in, dan blijft u op de hoogte

Wilt u dagelijks van het fenomenale uitzicht en de rust genieten met de wetenschap dat alle voorzieningen van IJburg en het bruisende stadscentrum vlakbij zijn? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief, dan krijgt u vanzelf meer informatie over de presale en over de mogelijkheden. De eerste nieuwsbrief wordt binnenkort verstuurd.

Toon interesse