Opleveringen gestart - Sluishuis

Opleveringen gestart

Waar een paar jaar terug nog het water stroomde, is inmiddels Sluishuis verrezen. Wat een prestatie! En nu, na 40 maanden bouwtijd, worden de woningen aan de kopers opgeleverd. Begin juli hadden de eerste kopers het geluk om de sleutels in ontvangst te nemen. De komende weken komen alle kopers zo stuk voor stuk aan de beurt. Verdieping voor verdieping. En zo zal de bedrijvigheid van de talloze bouwvakkers plaats maken voor de levendigheid van de bewoners. Wij kijken er naar uit om Sluishuis tot leven te zien komen en feliciteren alle kopers met hun nieuwe woning en wensen hen veel gelukkige jaren in Sluishuis toe!

 

Er zijn nog een paar laatste appartementen beschikbaar. Zo is onlangs Terrace-appartement met bouwnummer 4 op de markt gebracht. Dit appartement heeft als ‘modelwoning’ gefungeerd en is volledig afgewerkt, voorzien van keuken, sanitair en maatwerk-meubilair. Bekijk hier de video van de modelwoning. Daarnaast zijn er nog twee Duplex Penthouses beschikbaar.

Op https://sluishuis.nl/laatste-kans/ leest u er meer over en vindt u de contactgegevens van de makelaars.

 

Indien u interesse heeft in de laatste ligplaatsen voor woonschepen klikt u hier voor meer info en de contactgegevens van de ligplaats-makelaars.

 

Toon interesse