Open huis & ligplaatsendag Sluishuis - Sluishuis

Open huis & ligplaatsendag Sluishuis

Er zijn nog enkele appartementen en ligplaatsen beschikbaar in het iconische Sluishuis dat deze zomer al wordt opgeleverd! Kom het appartement of de ligplaats van uw voorkeur bespreken met de makelaar op de open dag van Sluishuis op 2 juni. De makelaars staan u – op afspraak – graag persoonlijk te woord.

Bekijk het nog beschikbare aanbod, bepaal uw voorkeurs-bouwnummer(s) en meld u vervolgens daarmee aan voor de open dag. Dat kan via onderstaand formulier. Indien uw interesse uitgaat naar een ligplaats voor een woonschip, kunt u ‘ligplaats’ invullen.

  • Vanaf de verzamellocatie wordt u over de bouwplaats naar de modelwoning begeleid. Op elk kwartier is hiervoor een begeleider beschikbaar. Kies in het formulier uw gewenste tijdstip. Houd er rekening mee dat u een kwartier voor uw afspraak aanwezig moet zijn zodat u voldoende tijd heeft om de helm en veiligheidsschoenen aan te trekken. Deze kunt u op de bouwplaats lenen.
  • De verzamellocatie voor de ligplaatsen is aan de kade met uitzicht richting de toekomstige ligplaatsen. Daar geven de ligplaatsenmakelaars u graag wat meer uitleg. Een bouwhelm en veiligheidsschoenen zijn hier niet nodig.

Het is in verband met de gevaren op de bouwplaats niet mogelijk om uw eventuele kinderen mee te nemen.

 

Beschikbare appartementen:

  • BNR 22 Terrace – Bekijk hier de plattegrond van deze woning.
  • BNR 38 Terrace – Bekijk hier de plattegrond van deze woning.
  • BNR 45 Special – Bekijk hier de plattegrond van deze woning.
  • BNR 58 Duplex Penthouse – Bekijk hier de plattegrond van deze woning.
  • BNR 61 Duplex Penthouse – Bekijk hier de plattegrond van deze woning.
  • BNR 66 Duplex Penthouse – Bekijk hier de plattegrond van deze woning.

Via de Terrace-pagina of de pagina voor de Duplex Penthouses leest u er meer over.

 

Beschikbare ligplaatsen voor woonschepen:

Voor de nog beschikbare ligplaatsen kijkt u hier. Naast de aankoop van de ligplaats moet u ook rekening houden met de aankoop en/of verbouwing van uw woonschip. De ligplaatsmakelaars kunnen u goed informeren over het budget en de eisen waaraan uw woonschip moet voldoen en waarmee u rekening moet houden.

 

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de open dag. We ontmoeten u graag u op 2 juni!

Toon interesse