Open huis 22 september - Sluishuis

Open huis 22 september

Er zijn nog enkele appartementen, ligplaatsen voor woonschepen en sloepplaatsen beschikbaar in het iconische Sluishuis! Plan uw afspraak met de makelaar in voor het open huis op 22 september van 17:00 tot 19:00. De makelaars staan u graag persoonlijk te woord.

Bekijk hieronder het nog beschikbare aanbod en meld u vervolgens aan voor het open huis. Dat kan via onderstaand formulier. Bij de vraag ‘Naar welk bouwnummer gaat uw voorkeur uit?’, kunt u invullen of u interesse heeft in een appartement, ligplaats of sloepplaats. Vanaf de verzamellocatie wordt u door de makelaar naar de juiste locatie begeleid.

 

Beschikbare appartementen:

BNR 4 Terrace

  • Bekijk hier de plattegrond, hier de rondleidingsvideo met makelaar Isabeau en hier deze woning op Funda.
  • Kostprijs: € 850.000 v.o.n., inclusief bouwrente, wand -en vloerafwerking, keuken, sanitair en alle maatwerk-inrichting (zoals maatwerk-meubels, naturel houten kozijnen en raambekleding). De getoonde prijs is een prijs o.b.v. jaarlijkse canon. Het canonbedrag per jaar bedraagt € 1.830,-.

BNR 22 Terrace

  • Bekijk hier de plattegrond, hier de rondleidingsvideo met makelaar Isabeau en hier deze woning op Funda.
  • Kostprijs: € 1.025.000 v.o.n., inclusief bouwrente. De getoonde prijs is een prijs o.b.v. jaarlijkse canon. Het canonbedrag per jaar bedraagt  € 2.700,-

BNR 58 Duplex Penthouse

  • Bekijk hier de plattegrond, hier de rondleidingsvideo met makelaar Isabeau en hier deze woning op Funda.
  • Kostprijs: € 975.000 v.o.n., inclusief bouwrente. De getoonde prijs is een prijs o.b.v. jaarlijkse canon. Het canonbedrag per jaar bedraagt  € 3.763,-

 BNR 61 Duplex Penthouse

  • Bekijk hier de plattegrond, hier de rondleidingsvideo met makelaar Isabeau en hier deze woning op Funda.
  • Kostprijs: € 1.000.000 v.o.n., inclusief bouwrente. De getoonde prijs is een prijs o.b.v. jaarlijkse canon. Het canonbedrag per jaar bedraagt  € 2.945,-

 

Beschikbare ligplaatsen voor woonschepen:

Voor de nog beschikbare ligplaatsen kijkt u hier. Naast de aankoop van de ligplaats moet u ook rekening houden met de aankoop en/of verbouwing van uw woonschip. De ligplaatsmakelaars kunnen u goed informeren over het budget en de eisen waaraan uw woonschip moet voldoen en waarmee u rekening moet houden.

Beschikbare sloepplaatsen:

Er zijn nog enkele sloepplaatsen te koop, ook als u geen appartement of ligplaats voor een woonschip hebt aangekocht. De sloepplekken van Sluishuis zijn toegankelijk via de openbare promenade en aanlegsteiger van het project. Vlakbij ligt de mini-eilandengroep van Sluishuis met onder meer een vogeleiland en plek voor watersport. Elke sloepplek is voorzien van een elektrische laadvoorziening. Vanaf het IJ vaart u met uw sloep zo naar het centrum van Amsterdam of de weidse natuur in! Prijzen vanaf € 24.995 v.o.n.

Huurwoningen / Rental properties:

De huurwoningen van Sluishuis zijn tijdens het open huis afgesloten en niet te bezichtigen. De aanwezige makelaars zijn niet op de hoogte van het huuraanbod. Voor meer informatie over huren in Sluishuis verwijzen wij u naar de verhuurder van de woningen via https://hureninsluishuis.nl/.

The Sluishuis rental properties are closed during the open house and cannot be visited. The brokers are not informed on the rental offer. For more information about renting in Sluishuis, please contact the owner of the properties at https://hureninsluishuis.nl/.

 

Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor de open dag. We ontmoeten u graag u op 22 september!

Toon interesse