6 april: Open dag ligplaatsen & sloepplekken - Sluishuis

6 april: Open dag ligplaatsen & sloepplekken

Rondom het iconische woongebouw Sluishuis ligt een grote steiger van 400 meter met 34 ligplaatsen voor woonschepen én een aanlegsteiger voor sloepen. Op de ligplaatsen kunt u een historisch woonschip aanmeren met alle vrijheid van wonen op het water dichtbij hartje Amsterdam. De eerste woonschepen hebben hun nieuwe plek gevonden en liggen al aan de luxe steiger. Bent u benieuwd naar de beschikbare ligplaatsen of sloepplekken bij Sluishuis? Op donderdag 6 april organiseren wij tussen 17.00 en 19.00 uur een informatieve Open dag.

Beschikbare ligplaatsen

Er zijn nog enkele ligplaatsen beschikbaar, met afmetingen van 32 bij 7 meter. Op deze ligplaatsen kunnen woonschepen aangemeerd worden met een formaat van maximaal 30 bij 5 meter. Het welstandscriterium is dat de schepen herkenbaar zijn als van origine varend. Ze hoeven echter niet meer varend te zijn, de ligplaatsen hebben een woon- en werkbestemming. De prijzen van de ligplaatsen zijn vanaf € 272.495,- v.o.n. Kiest u ervoor een bestaand woonschip aan te schaffen? Dan woont u voor een prijs vanaf ongeveer € 600.000,- (ligplaats en woonschip) op deze unieke plek aan het water. Kiest u voor een bestaande romp en laat u deze opnieuw opbouwen? Houd dan rekening met een prijs vanaf ongeveer € 750.000,- voor het schip en de ligplaats.

(Tekst gaat verder onder afbeelding).

Sloepplaatsen met laadvoorziening

Aan de 400 meter lange steiger zijn 54 sloepplaatsen (met elektrische laadvoorziening) gerealiseerd. Vanaf hier vaart u met uw sloep direct het Buiten-IJ op richting het centrum van Amsterdam of de weidse natuur. U heeft de keuze tussen twee formaten sloepplaatsen, namelijk 6,5 x 3 meter en 6 x 2,75 meter. Er zijn nog enkele sloepplaatsen beschikbaar vanaf € 24.995,- v.o.n.

Aanmelden voor de Open dag

De makelaars van Sense Vastgoed staan u graag persoonlijk te woord en vertellen u graag meer over de ligplaatsen en sloepplaatsen.

  • Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de Open dag van de ligplaatsen voor woonschepen en een tijdstip kiezen.
  • Wilt u op 6 april een sloepplaats komen bekijken? U hoeft dan geen tijdstip te kiezen maar meld u dan aan per e-mail via sluishuis@sensevastgoed.nl.

Wij ontmoeten u graag u op 6 april!


 

Toon interesse