Online informatie-event Sluishuis - Sluishuis

Online informatie-event Sluishuis

Ook nu u vaker thuis moet blijven, kunt u ontdekken hoe mooi het wonen op Sluishuis wordt. Gewoon op uw eigen desktop, laptop of tablet, met een kop koffie of een glas wijn bij de hand. Want wij informeren u nu ook online over project Sluishuis. Zet u maandagavond 29 juni vast in de agenda?

Datum: maandag 29 juni 20:00 – 21:00 uur
Duur: 30 minuten

In een half uurtje vertellen we u alles over de locatie & omgeving, het uitzicht & wonen aan het water, het Sluishuis zelf met alle voorzieningen waaronder de scenic walk en marina en natuurlijk over de verschillende woningen binnen Sluishuis. Zo kunt u ontdekken welk woningtype het beste bij uw wensen past.
Leuk om te zien: We hebben beelden laten maken van het uitzicht vanuit de appartementen, deze zullen tijdens het webinar ook vertoond worden.

Na afloop van onze presentatie is er ruimte voor het beantwoorden van vragen die tijdens de sessie zijn gesteld via de chat.

Wilt u erbij zijn? Welkom, u kunt zich nu al aanmelden via deze link. Vlak vóór aanvang van het evenement ontvangt u per e-mail een link waarmee u kunt deelnemen.

Graag tot ziens op maandag 29 juni!

Toon interesse