Bouwfoto's

TWEEDE DEEL VAN -1 VLOER GESTORT

12-03-2020

Op woensdag 11 maart is het 2e deel (fase B) van de vloer voor de -1 verdieping van het Sluishuis gestort met circa 400m3 beton. Ondanks dat door de weersomstandigheden van de afgelopen periode de betonstort iets was uitgesteld, ligt de vloer er nu prachtig in. Langzaam aan komen we op het maaiveldniveau en zullen we uit de bouwkuip komen en verder de lucht in gaan. Klik hier voor een korte filmimpressie van deze werkzaamheden.

 

DE -1 VLOER VAN FASE A LIGT ERIN

04-03-2020

De -1 vloer van fase A ligt erin. Eindelijk! Dat ging niet vanzelf. Sluishuis is een fantastisch project, op een prachtige locatie. Wel een locatie met uitdagingen, want het waait er erg hard tijdens de stormachtige dagen. De wind nam de overhand, waardoor het plaatsen van de prefab vloerplaten langer op zich liet wachten. Maar hij ligt erin. En de vlechter, die is druk aan het werk!

EYE CATCHER OP HET BOUWTERREIN

01-03-2020

Op de bouwlocatie van het Sluishuis staat nu een compleet stramien van een gevel mock-up. Deze mock-up wordt beoordeeld door de verschillende betrokken partijen waaronder de ontwikkelcombinatie (BESIX RED en VORM Holding), BIG - Bjarke Ingels Group, BARCODE Architects en Bouwinvest. Geweldig om te zien hoe het ontwerp en de technische oplossingen van de architecten tot leven komen. In samenwerking met VIANEN , Sorba Projects b.v., Van den Hondel Prefab B.V., FEK Metaal, Facédo B.V., Eskra Bouw BV is deze mock-up opgebouwd.

  • 1
  • 2

Actuele informatie werkzaamheden

De bouw van Sluishuis is duidelijk aanwezig in uw buurt. Hieronder is een overzicht van de werkzaamheden weergegeven die wij voornemens zijn uit te voeren.

LIVE STREAM

BOUWUPDATE NIEUWSBRIEF

Volg de bouw van Sluishuis op de voet, schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.

BOUWUPDATE NIEUWSBRIEVEN

Er zijn nog geen nieuwsbrieven verzonden.