Start verkoop Sluishuis

Start verkoop Sluishuis

Op zaterdag 13 april start de verkoop van de eerste fase van Sluishuis. Deze fase bestaat uit 25 high-end koopappartementen en penthouses met zicht op de prachtige binnenhaven, het IJ of IJburg.

Tussen 11:00 en 14:00 uur bent u van harte welkom in de centrale hal van het kantoorgebouw aan de Pedro de Medinalaan 3a op IJburg (Amsterdam). Hier staat ons team voor u klaar met de verkoopdocumentatie en een uitgebreide filmimpressie. Daarnaast kunt u een spectaculaire Virtual Reality rondreis over en door het Sluishuis maken.

Kunt u niet aanwezig zijn bij de start verkoop? Neem dan contact op met de makelaar (R365 Christie's International Real Estate).

Routebeschrijving

De lokatie van het verkoopevent Sluishuis bevindt zich in een groot kantoorpand evenwijdig aan de IJburglaan. Vanaf het centrum richting IJburg komt u over de witte Enneüs Heermabrug (bijnaam: Beha-brug). Na de brug direct rechtsafslaan en weer direct rechtsafslaan. Hier vindt u wegwijsbordjes naar de hoofdingang. Parkeren kunt u gratis in de onderliggende parkeergarage