Ontdek IJburg, de locatie van Sluishuis in Amsterdam - Sluishuis

Locatie

Geniet van alles wat IJburg te bieden heeft

Sluishuis prijkt straks bij de entree van IJburg. Eén van de nieuwste stadsdelen van Amsterdam die geliefd is om haar ligging aan het water met de stad zo dichtbij. IJburg ligt vlakbij het stedelijke havengebied en het gezellige Amsterdam-Oost.

Bereken uw reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • OV OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

Bereken uw reistijd

Natuur, horeca en winkels: IJburg heeft het

Op IJburg wonen gaat hand in hand met leven, werken en ontspannen. Geniet op het strand van Blijburg van een leuk feest of een middagje strand, doe uw boodschappen in het winkelgebied, sport om de hoek of rondom het IJ en geniet van de vele gezellige restaurants, koffiebarretjes en lunchrooms op de IJburglaan en in de jachthaven.

Ideaal ten opzichte van uitvalswegen

Dat IJburg vele hotspots rijk is en een goed voorzieningenniveau heeft, maakt de plek nog aantrekkelijker. Hiervandaan bent u ook nog eens binnen 2 minuten op de ring A10. De IJburglaan is de hoofdas van het Haveneiland. U kunt IJburg ook verlaten via de oostzijde, waardoor u zo op de A1 en A9 bent. Een perfecte ontsluiting.

Fiets en openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer en de fiets kunt u hier uitstekend uit de voeten. De tram stopt gewoon voor de deur, waardoor u in 14 minuten op Amsterdam Centraal staat. Deze tram rijdt tijdens de ochtend- en avondspits 15 keer per uur. Om de 4 minuten! En uw fiets mag gewoon mee in de tram. In het Sluishuis is er een ruime fietsenstalling, waardoor het gemakkelijk is ‘even snel’ de fiets te pakken en koers te zetten richting het gezellige Amsterdam-Oost of het hippe Oostelijk Havengebied.

Toon interesse