Ontdek IJburg, de locatie van Sluishuis in Amsterdam - Sluishuis

Locatie

Wonen aan het water zoals een echte Amsterdammer

Locatie

Sluishuis prijkt straks bij de entree van IJburg. Eén van de nieuwste stadsdelen van Amsterdam die geliefd is om haar ligging aan het water met de stad zo dichtbij. IJburg vormt een schakel tussen het stedelijke havengebied en het historische centrum van Amsterdam.

Bereken uw reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • OV OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

Bereken uw reistijd

Natuur, horeca en winkels: IJburg heeft het

Op IJburg wonen gaat hand in hand met leven, werken en ontspannen.. Geniet op het strand van Blijburg van een leuk feest of een middagje strand, doe uw boodschappen in de buurtwinkels, sport om de hoek of gewoon in het IJ en geniet van de vele gezellige horecagelegenheden op de IJburglaan en in de jachthaven.

Ideaal ten opzichte van uitvalswegen

Dat IJburg vele hotspots rijk is en een goed voorzieningenniveau heeft, maakt de plek nog aantrekkelijker. Hiervandaan bent u ook nog eens binnen 2 minuten op de ring A10. De IJburglaan is de hoofdas van het Haveneiland. U kunt IJburg ook verlaten via de oostzijde, waardoor u zo op de A1 en A9 bent. Een perfecte ontsluiting.

Fiets en openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer en de fiets kunt u hier uitstekend uit de voeten. De tram stopt hier tijdens de spitsuren om de vier minuten voor de deur en brengt u binnen het kwartier naar Amsterdam Centraal Station. In het Sluishuis is er een ruime fietsenstalling, waardoor het gemakkelijk is ‘even snel’ de fiets te pakken en koers te zetten richting het gezellige Amsterdam Oost of het hippe Oostelijk Havengebied.

Toon interesse