Impressies modelwoning - Sluishuis

Impressies modelwoning

We hebben het eerder al aangekondigd; er wordt op Sluishuis gewerkt aan een modelwoning. Deze woning zal volledig afgewerkt en ingericht worden. In de modelwoning kunnen geïnteresseerden ontvangen worden en een goede indruk van de nog beschikbare appartementen krijgen.

Inmiddels zijn de interieurontwerpen voor de modelwoning gereed en zijn daarvan deze impressies gemaakt. Wij geven u alvast een eerste indruk, dit ziet er veelbelovend uit! Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws rondom Sluishuis en weet u wanneer u een afspraak kunt maken met de makelaar om de modelwoning te bezichtigen. Naar verwachting zal dat kunnen vanaf medio oktober.

De afwerking en inrichting van de modelwoning wordt verzorgd door Julia Living. Zij ontwerpen exclusieve woonbelevingen, realiseren maatwerkinterieurs en organiseren complete verbouwingen. Ook de kopers van Sluishuis kunnen gebruik maken van de diensten van Julia Living. Binnenkort ontvangen zij een uitgebreide brochure en zal de brochure ook bij de downloads op deze website komen te staan.

 

Toon interesse