Exclusief te koop: sloepplekken bij Sluishuis - Sluishuis

Exclusief te koop: sloepplekken bij Sluishuis

Vanaf nu is het mogelijk om een sloepplek te kopen bij Sluishuis, ook als u geen appartement of ligplaats voor een woonschip heeft aangekocht.

Eropuit met uw sloep, richting binnenstad of het IJmeer

Aan de 400 meter lange promenade kunnen ook sloepen worden aangemeerd. Vanaf uw aanlegsteiger (met elektrische laadvoorziening) vaart u met uw sloep direct het Buiten-IJ op. Via de Oranjesluizen bereikt u het Oostelijk Havengebied en van daaruit vaart u via de IJhaven naar de reuring van het Amsterdamse centrum. Zoekt u liever de weidsheid van het water? Dan vaart u vanaf het Sluishuis direct het IJmeer op en zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld langs het Muiderslot naar het Gooimeer varen. Of u kiest juist voor de noordelijke richting en vaart naar Volendam. Aan u de keuze!

Nog enkele sloepplekken beschikbaar

De afmeting van deze laatste sloepplekken is 6 x 2,75 meter. De prijzen starten vanaf EUR 24.995,- v.o.n.

De sloepplekken van Sluishuis zijn toegankelijk via de openbare promenade en aanlegsteiger van het project. Vlakbij ligt de mini-eilandengroep van Sluishuis met onder meer een vogeleiland en plek voor watersport. Elke sloepplek is voorzien van een elektrische laadvoorziening.

Vanaf het IJ vaart u met uw sloep zo naar het centrum van Amsterdam of de weidse natuur in!

 

Wilt u uw eigen sloepplek op het IJ naast dit iconische gebouw? Contacteer de makelaars voor meer informatie.

Toon interesse