Nieuws

Online informatie-event Sluishuis

19-05-2020

Ook nu u vaker thuis moet blijven, kunt u ontdekken hoe mooi het wonen op Sluishuis wordt. Gewoon op uw eigen desktop, laptop of tablet, met een kop koffie of een glas wijn bij de hand. Want wij informeren u nu ook online over project Sluishuis. Zet u dinsdagavond 16 juni vast in de agenda?

Datum: dinsdag 16 juni 20:00 – 21:00 uur
Duur: 30 minuten

In een half uurtje vertellen we u alles over de locatie & omgeving, het uitzicht & wonen aan het water, het Sluishuis zelf met alle voorzieningen waaronder de scenic walk en marina en natuurlijk over de verschillende woningen binnen Sluishuis. Zo kunt u ontdekken welk woningtype het beste bij uw wensen past.
Leuk om te zien: We hebben beelden laten maken van het uitzicht vanuit de appartementen, deze zullen tijdens het webinar ook vertoond worden.

Na afloop van onze presentatie is er ruimte voor het beantwoorden van vragen die tijdens de sessie zijn gesteld via de chat.

Wilt u erbij zijn? Welkom, u kunt zich nu al aanmelden via deze link. Vlak vóór aanvang van het evenement ontvangt u per e-mail een link waarmee u kunt deelnemen.

Graag tot ziens op dinsdag 16 juni!

Een huis kopen? 10-jaars hypotheekrente nu onder de 1%!

02-03-2020

Wie had dit een paar jaar geleden kunnen voorspellen? Niemand, want het is in heel onze geschiedenis nog niet voorgekomen. Vanaf maandag is de 10-jaars basis hypotheekrente voor Energieneutrale huizen 0,95%. En de huizen in Sluishuis zíjn Energieneutraal! De 20-jaars basisrente is trouwens ook fenomenaal met een heerlijke 1,35%. Deze rentes worden aangeboden door Triodos, een bank die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De hypotheken van Triodos (die ook nog eens zeer goede voorwaarden hebben) zijn verkrijgbaar via onze eigen Salesdivisie, VORM Sales & Finance. De lage rentes zorgen ervoor dat iedereen die voldoende leencapaciteit heeft, geconfronteerd wordt met maandlasten waarvan hij nooit had durven dromen. Maar liefst 20 jaar lang extreem lage maandlasten, wat doet dat met je kwaliteit van leven? Ook speelt de rente-aftrek bij dit soort percentages geen of nog slechts een hele kleine rol, waardoor je op hypotheekgebied over bijzonder aardige oplossingen kunt denken!

De verkoop van Sluishuis is in volle gang. Een fantastische woning tegen een fantastische maandlast? Sluishuis!

MEER WETEN OVER DE PRESALE OF HYPOTHEKEN EN RENTES? BEL DAN VORM SALES & FINANCE OP 0186-618777.

  • 1