Een première: Bekijk type Terrace in aanbouw! - Sluishuis

Een première: Bekijk type Terrace in aanbouw!

Een project als Sluishuis, dat in het water gebouwd wordt, met een 2-laagse ondergrondse parkeergarage en een grote variëteit aan appartementen tot en met de 10e verdieping, kent natuurlijk een lange bouwtijd. We zijn dan ook heel blij met het geweldige bouwteam ter plaatse, zij houden het vlotte bouwtempo ondanks deze bijzondere tijden continu vol, een topprestatie! Wie de bouw via de webcam een beetje volgt, heeft het al gezien; het gaat nu echt hard op Sluishuis. Over een klein jaartje gaat de opleverperiode al van start!

Deze geweldige voortgang op de bouwplaats stelt ons ook in staat om de appartementen in aanbouw alvast eens te bezichtigen. Kom mee een kijkje nemen op de bouwplaats van Sluishuis en ontdek in deze video samen met makelaar Hellen één van de Terrace-woningen.

Wordt u ook enthousiast van deze video? Bekijk dan het aanbod op de woningzoeker en neem vervolgens contact op met één van de makelaars om uw vragen te bespreken of om een afspraak te maken. De video van type Cantilever in aanbouw volgt binnenkort.

Toon interesse