Duurzaamheidshypotheek - Sluishuis

Duurzaamheidshypotheek

Kies de Duurzaamheidshypotheek

De appartementen in Sluishuis zijn duurzaam en energieneutraal gebouwd. Daardoor kunt u gebruik maken van een bijzondere financieringsvorm: de duurzaamheidshypotheek. Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Een duurzaamheidshypotheek doet het allemaal. Als u kiest voor een nieuwbouwappartement in Sluishuis profiteert u via deze hypotheekvorm van een aanzienlijke besparing op uw woonlasten.

Heeft u belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Sluishuis? Dan adviseren wij u in gesprek te gaan met de hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance, de salesdivisie van VORM. Zij zijn ‘dedicated consultants’, zij begeleiden u prettig, persoonlijk en professioneel bij het afsluiten van uw hypotheek.

Meerdere banken geven stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Eén van de beste voorbeelden van een duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die u via VORM Sales & Finance kunt verkrijgen.

Voordelen nieuwbouw

  1. Onderhoudsvrij

Alles aan uw nieuwe huis is nieuw en fris. Daardoor heeft uw huis de eerste vijf jaar nauwelijks of geen onderhoud nodig. Dit gemak is mede te danken aan de materiaalkeuze.

  1. Op maat

Op vele manieren kunt u van een nieuwbouwwoning echt úw huis maken.
Door mee te praten over het ontwerp, een andere indeling kiezen en opties laten uitvoeren.

Meepraten over het ontwerp, een andere indeling kiezen en opties laten uitvoeren.

  1. Comfortabel

Uw nieuwbouwwoning is goed geïsoleerd tegen kou en hitte en voldoet aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie.
Hetzelfde geldt voor de luchtkwaliteit en ook bouwkundig voldoet uw nieuwbouwwoning aan de nieuwste wettelijke eisen.

  1. Garantie

Minder risico op een faillissement. Schadeloosstelling bij een faillissement van de aannemer tijdens de bouw en na oplevering. Garantie bij bouwfouten.

  1. Energiezuinig

Uw nieuwbouwwoning zeer energiezuinig. Met standaard een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A.  Lagere energierekening. Bovendien draagt u hiermee bij aan een beter klimaat en een beter milieu.

  1. Veilig

Uw huis is gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Standaard is bijv. een nieuwbouwhuis voorzien van rookmelders. Ook zijn alle wandcontractdozen voorzien van randaarde.

  1. Duurzaam

Een nieuwbouwwoning belast het milieu minder en zorgt voor een geringere uitstoot van CO2.
Dat is onder meer te danken aan het gebruik van duurzame technieken om uw huis van warmte en stroom te voorzien.

Hypo weetjes

Een nieuwbouw hypotheek is echt een aparte tak van sport, daarom raden we u aan om met een specialist om tafel te gaan. VORM Sales & Finance biedt onafhankelijk advies dat precies aansluit op uw persoonlijke situatie.

Een huis kopen zonder eigen geld? Kies nieuwbouw! Een nieuwbouwwoning koopt u ‘vrij op naam’. Dat betekent dat er geen kosten in verband met de overdracht van het huis zijn.

Lees verder

Behalve de aankoop van uw nieuwe huis, heeft u ook nog iets te verkopen. Meestal betekent dit dat u met overwaarde te maken heeft.

Lees verder

De hamvraag: huren of kopen?

Op enig moment staat u voor de keus. U heeft een stevige overwaarde opgebouwd in uw huidige huis en bij verkoop komt deze overwaarde (onbelast) vrij.

Lees verder

Partners

Toon interesse