Bouwupdate augustus - Sluishuis

Bouwupdate augustus

Ook tijdens de bouwvakantie werd er op de bouwplaats van Sluishuis hard doorgewerkt, waardoor we almaar dichter bij het hoogste punt komen! De ruwbouw-vloeren zijn al tot de 10e verdieping gevorderd en de gevelkozijnen worden ondertussen al op de 8e verdieping geïnstalleerd. Het gedeelte dat al bekleed is met de aluminium gevelbekleding wordt steeds groter. Doordat de steigers hier werden weggehaald, wordt het ‘echte’ Sluishuis steeds beter zichtbaar.

Ondertussen wordt er ook hard aan de afbouw doorgewerkt. Op de drukste momenten zijn er in, op en rond het hele gebouw verdeeld meer dan 200 vaklieden aanwezig! Denk aan timmermannen, dekvloer-gieters, tegelzetters, loodgieters, kitters, schilders, installateurs ventilatiekanalen, elektriciens, binnenkozijn-plaatsers, plafondspuiters en schoonmakers voor de afbouw en dan natuurlijk ook nog alle vaklieden die nog bezig zijn met de ruwbouw. Binnenkort komen daar de mensen van de nutsbedrijven nog bij. Dit vraagt om een perfecte coördinatie, wat een job!

Op dit moment is het mogelijk om kopers veilig te ontvangen tot en met de 7e verdieping. Voor deze zogenaamde ‘kijkdagen’ is een rooster gemaakt afgestemd op de vorderingen op de bouw. Zo worden alle kopers stuk voor stuk de gelegenheid geboden om een kijkje te nemen in hun eigen appartement. Leuk om te horen dat de kopers tijdens de kijkdagen heel enthousiast zijn!

 

Toon interesse