Bezoek de modelwoning! - Sluishuis

Bezoek de modelwoning!

Het is zover; de modelwoning is gereed en klaar om kijkers te ontvangen. Eerder deelden we de plannen voor de modelwoning al met u en toen zag het er al veelbelovend uit. Inmiddels is de hele woning afgewerkt en ingericht en is het een plaatje om te zien!

Er is voor gekozen om één van de Terrace-appartementen in te richten. Het gaat om een appartement van circa 91 m² groot met -uiteraard- een terras, maar ook met een balkon. Samen goed voor circa 28 m² aan buitenruimte. De modelwoning geeft u een goede indruk van dit type woningen. Er zijn nog maar enkele Terrace-appartementen beschikbaar met een woonoppervlak tussen de 91 en 183 m², heel divers dus! Bekijk ze op de Terrace-pagina.

Nadat u het aanbod bekeken heeft en weet naar welk bouwnummer uw interesse uitgaat, kunt u via e-mail of telefonisch contact opnemen met één van de makelaars om een bezichtiging van de modelwoning op de bouwplaats in te plannen. De contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.
Indien u geïnteresseerd bent in een ander woningtype kunt u uiteraard ook contact met hen opnemen.

De afwerking en inrichting van de modelwoning is verzorgd door Julia Living. Zij ontwerpen exclusieve woonbelevingen, realiseren maatwerkinterieurs en organiseren complete verbouwingen. Ook de kopers van Sluishuis kunnen gebruik maken van de diensten van Julia Living, de brochure staat bij de downloads.

Wij begroeten u graag in de modelwoning!

 

N.b. Bezichtigen is alleen mogelijk op afspraak, de makelaar neemt u op een veilige manier mee over de bouwplaats naar de modelwoning. Het is nog niet mogelijk om gebruik te maken van een lift, de woning is via trappen bereikbaar. In verband met veiligheid worden kinderen niet toegelaten op de bouwplaats / in de modelwoning.

 

Bekijk hieronder enkele foto’s. De video vindt u hier.

 

 

 

Toon interesse