30109 - Ext 01-small

SLUISHUIS APPARTEMENTEN

Het Sluishuis biedt een mix van koop- en huurappartementen met verschillende afmetingen. Ook de ligging en het uitzicht is telkens anders. Zo voorziet Sluishuis in de woonwensen van een aangenaam gevarieerde groep bewoners, uit alle leeftijden en gezinssamenstellingen. Een levendige, heerlijke woonomgeving op het water, geheel naar voorbeeld van de typisch Amsterdamse buurten binnen de ring. Jonge professionals van over de gehele wereld, gezinnen, senioren en watersportliefhebbers vinden in Sluishuis een van de beste nieuwe locaties om te wonen.De eerste fase is nu in verkoop. Het aanbod bestaat uit Terrace-appartementen, Cantilevers, Specials en Penthouses.

Buiten de appartementen zullen op korte termijn ook de waterkavels voor de bijzondere woonboten aan steigerlandschap rondom het Sluishuis te koop worden aangeboden. 

Cantilever

Cantilever

Allemaal unieke luxe, efficiënt ingedeelde appartementen op verschillende verdiepingen in Sluishuis met een woonoppervlak tussen 75 – 85 m2. Bijzonder aan de woningen is de oplopende schuine wand met een prachtig panorama op en over het water van het IJ en de Marina. Sluishuis biedt in de eerste fase zes van deze unieke Cantilever-appartementen, waarbij u vanuit uw luie stoel de schepen straks letterlijk onder de woning door ziet varen! Van elk Cantilever-appartement is er maar één!

Meer informatie

Terrace

Allemaal unieke hoofdstedelijke topappartementen, verdeeld over de 2e tot met de 10e verdieping van Sluishuis. Een royaal woonoppervlak van 80-180 m2 op het water biedt volop ruimte aan de living, master bedroom en twee of drie slaapkamers, eventueel met tweede badkamer. Sluishuis biedt in de eerste fase elf van deze unieke Terrace-appartementen, waarbij u vanaf uw heerlijke terras geniet van het vrije uitzicht over het IJ of de prachtige Marina! Van elk Terrace-appartement is er maar één!

 

Meer informatie
Terrace
specials

specials

De specials in Sluishuis zijn allemaal unieke woningen die een fantastische ruimte bieden. De specials worden uitgerust met een hoogwaardige living, badkamer en slaapkamer(s).  Ook als pied-à-terre in de hoofdstad is deze woning zeer geschikt. Vanaf Sluishuis bent u in mum van tijd in de binnenstad van Amsterdam. Sluishuis biedt in de eerste fase vier van deze Specials-appartementen, waarbij elk appartement uniek is en maar één keer voor komt in Sluishuis!

 

Meer informatie

Penthouse

Allemaal unieke penthouses op het IJ met een woonoppervlakte van ruim 150 – 193 m2 op de 9e en 10 verdieping van Sluishuis. Een prachtige patio in het midden van uw appartement zorgt voor een geweldige woonsfeer, met veel licht en doorzicht. Binnen is er een duidelijke verdeling tussen het woon- en slaapgedeelte. Drie royale slaapkamers en twee badkamers bieden hier volop privacy voor uzelf en uw gasten. Ook bijzonder: de dining room loopt over in het grote terras van maar liefst 37m2, waar u zomer en winter geniet van het uitzicht over het water. Sluishuis biedt in de eerste fase één penthouse aan.

Meer informatie
Penthouse
Duplex penthouse

Duplex penthouse

Wonen over twee verdiepingen in een geweldig appartement op het IJ? Sluishuis biedt in de eerste fase drie allemaal unieke bijzondere Duplex Penthouses, waar u kunt wonen op de 9e en slaapt op de 10e verdieping. Of andersom! Kies zelf uw indeling en geniet van maar liefst 150-190 m2 woonoppervlakruimte in één van de meest iconische gebouwen van Amsterdam. Een formidabele woonkamer, een terras van minimaal 30 m2 , drie royale slaapkamers en twee badkamers geven u alle ruimte en een prachtig uitzicht over het water en de Sluishuis Marina.

 

Meer informatie