30109 - Ext 01-small

SLUISHUIS APPARTEMENTEN

Het Sluishuis biedt een mooie mix van koop- en huurappartementen in verschillende afmetingen. Ook de ligging en het uitzicht is telkens anders. Een levendige, heerlijke woonomgeving op het water, geheel naar voorbeeld van de typisch Amsterdamse buurten binnen de ring. Jonge professionals van over de gehele wereld, gezinnen, senioren en watersportliefhebbers vinden in Sluishuis een van de beste nieuwe locaties om te wonen. Op 18 december a.s. gaat de tweede fase van de koopappartementen en penthouses van start. Het aanbod bestaat uit een selectie van Terrace-appartementen, Cantilevers, Specials en Penthouses.

Buiten de appartementen zullen op korte termijn ook de waterkavels voor de bijzondere woonboten aan steigerlandschap rondom het Sluishuis te koop worden aangeboden.

Bekijk alvast het woningaanbod in fase 2
Cantilever

Cantilever

Allemaal unieke luxe, efficiënt ingedeelde appartementen op verschillende verdiepingen in Sluishuis met een woonoppervlak tussen 75 – 80 m2. Bijzonder aan de woningen is de oplopende schuine wand met een prachtig panorama op en over het water van het IJ en de Marina. Sluishuis biedt in de tweede fase drie van deze unieke Cantilever-appartementen, waarbij u vanuit uw luie stoel de schepen straks letterlijk onder de woning door ziet varen!

Meer informatie

Terrace

Unieke hoofdstedelijke topappartementen, verdeeld over de 2e tot met de 10e verdieping van Sluishuis. Een royaal woonoppervlak van ca. 85-210 m2 op het water biedt volop ruimte aan de living, master bedroom en twee of drie slaapkamers, eventueel zelfs met een tweede badkamer. Sluishuis biedt in de tweede fase dertien van deze Terrace-appartementen, waarbij u vanaf uw heerlijke terras geniet van het vrije uitzicht over het IJ of de prachtige Marina! De Terrace-appartementen zijn allen verschilend van grootte, indeling en ligging. Van elk Terrace-appartement is er dus maar één!

Meer informatie
Terrace
specials

specials

De specials in Sluishuis bestaan uit een serie appartementen met een compacte, maar zeer efficiënte indeling. De specials worden uitgerust met een hoogwaardige living, badkamer en slaapkamer(s). Ook als investering of pied-à-terre in de hoofdstad is deze woning zeer geschikt. Vanaf Sluishuis bent u in mum van tijd in de binnenstad van Amsterdam. Sluishuis biedt in de tweede fase maar een Special-appartement. Heeft u plannen voor studerende kinderen of wilt u zelf kunnen genieten van de hoofdstad wanneer u dat wilt, wees er dan snel bij!

Meer informatie

Penthouse

Allemaal unieke penthouses op het IJ met een woonoppervlakte van ruim 130 – 190 m2 op de 9e en 10 verdieping van Sluishuis. Een prachtige patio in het midden van uw appartement zorgt voor een geweldige woonsfeer, met veel licht en doorzicht. Binnen is er een duidelijke verdeling tussen het woon- en slaapgedeelte. Drie royale slaapkamers en twee badkamers bieden hier volop privacy voor uzelf en uw gasten. Ook bijzonder: de dining room loopt over in het grote terras van maar liefst 37m2, waar u zomer en winter geniet van het uitzicht over het water. Sluishuis biedt in de tweede fase één penthouse aan.

Meer informatie
Penthouse
Duplex penthouse

Duplex penthouse

Wonen over twee verdiepingen in een geweldig appartement op het IJ? Sluishuis biedt in de tweede fase twee bijzondere Duplex Penthouses, waar u kunt wonen op de 9e en slaapt op de 10e verdieping. Of andersom! Kies zelf uw indeling en geniet van maar liefst 150 m2 woonoppervlakruimte in één van de meest iconische gebouwen van Amsterdam. Een formidabele woonkamer, een terras van minimaal 30 m2 , drie royale slaapkamers en twee badkamers geven u alle ruimte en een prachtig uitzicht over het water en de Sluishuis Marina.

Meer informatie