30109 - Ext 01-small

Je woont niet aan, maar op het water!

Op een van de mooiste plekken aan het IJ, wordt een splinternieuwe levendige woonomgeving gecreëerd, die je in Amsterdam en misschien wel heel Europa niet tegenkomt. 

Kies uit een van de lichte, comfortabele appartementen, met een panorama op het IJ of uitzicht op de bijzondere binnenhaven, waar straks de boten voor een lunch aan- en afmeren. Sluishuis biedt een ongeëvenaarde woonervaring op het water. De variatie is groot, we zijn er dan ook van overtuigd dat je in Sluishuis het appartement vindt, dat perfect aan je woonwensen tegemoet komt.


Woon je liever op een boot? Ook dat is mogelijk!  

Bekijk hier de ligplaatsen.

De tweede verkoopfase is in volle gang, bekijk hier een selectie van de topappartementen.

Cantilever

Cantilever

De Cantilever-appartementen liggen op de meest kenmerkende plek van Sluishuis, namelijk precies boven de doorvaart naar de binnenhaven, de ‘Marina’. Hier presenteert Sluishuis zich vanaf het water van het IJ. Natuurlijk heb je een balkon met een optimaal panorama over het weidse water. Maar misschien nóg mooier is de schuine wand met een venster dat naar beneden op de doorgang is gericht. Hier zie je de schepen onder je appartement doorvaren, terwijl je zelf heerlijk ontspant in je luxe woonruimte van 75-80 m2. De Cantilever-appartementen liggen op verschillende verdiepingen van Sluishuis en hebben standaard twee slaapkamers. Sluishuis biedt in de tweede fase van het project drie van deze unieke Cantilever-appartementen aan.

Meer informatie

Terrace

Hou je van buitenleven aan het water? Dan laten we je graag kennismaken met de Terrace-appartementen in Sluishuis. Deze appartementen met een grootte van 85 tot maar liefst 210 m2 bieden je een zeer groot en beschut zonneterras gericht op het zuidwesten tot het zuidoosten. Daarmee krijgt wonen op het water een extra dimensie: die van vakantie in eigen huis. De woningen hebben twee of drie royale slaapkamers, waarvan sommige zelfs met een tweede of derde balkon. De Terrace-appartementen zijn stuk voor stuk verschillend van grootte, indeling en ligging. Van elk Terrace-appartement is er dus maar één!

Meer informatie
Terrace
Specials

Specials

De Specials in Sluishuis bestaan uit een reeks appartementen op het water met een heerlijke compacte ruimte van circa 40 m2 en een zeer efficiënte indeling. De specials zijn uitgerust met een praktische living en keuken, die direct grenst aan de slaapruimte (eventueel op hoogte in te richten), een functionele badkamer en een bergruimte met aansluiting voor een wasmachine. Ook als investering of pied-à-terre in de hoofdstad is deze woning zeer geschikt. Sluishuis biedt in de tweede fase van de verkoop slechts één Special-appartement.

Meer informatie

Penthouse

Wonen over twee verdiepingen in een geweldig penthouse op het water van het IJ? Sluishuis biedt in de tweede fase twee bijzondere Duplex Penthouses, waar wonen en slapen op verschillende verdiepingen plaatsvindt. Naast een royaal, licht appartement met een riante living en ruim bemeten slaapkamers, beschik je ook over een tweetal balkons en een zonneterras van maar liefst 21 m2. Vanuit je penthouse kijk je aan de ene zijde uit over het IJ en aan de andere zijde over de luwte van de Sluishuis Marina. In de tweede fase zijn er twee Duplex Penthouses in verkoop.

Meer informatie
Penthouse
Duplex penthouse

Duplex penthouse

Wonen over twee verdiepingen in een geweldig appartement op het IJ? Sluishuis biedt in de tweede fase twee bijzondere Duplex Penthouses, waar u kunt wonen op de 9e en slaapt op de 10e verdieping. Of andersom! Kies zelf uw indeling en geniet van maar liefst 150 m2 woonoppervlakruimte in één van de meest iconische gebouwen van Amsterdam. Een formidabele woonkamer, een terras van minimaal 30 m2 , drie royale slaapkamers en twee badkamers geven u alle ruimte en een prachtig uitzicht over het water en de Sluishuis Marina.

Meer informatie