Deze zomer al een eigen sloepplek of ligplaats? Kom 6 juli kijken! - Sluishuis

Deze zomer al een eigen sloepplek of ligplaats? Kom 6 juli kijken!

Geniet van de vrijheid en het comfort van je eigen sloepplek in Amsterdam. Vanaf uw aanlegsteiger (met elektrische laadvoorziening) vaart u met uw sloep direct het Buiten-IJ op. Via de Oranjesluizen bereikt u het Oostelijk Havengebied en van daaruit vaart u via de IJhaven naar de reuring van het Amsterdamse centrum. Zoekt u liever de weidsheid van het water? Dan vaart u vanaf het Sluishuis direct het IJmeer op en zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld langs het Muiderslot naar het Gooimeer varen. Of u kiest juist voor de noordelijke richting en vaart naar Volendam. Aan u de keuze!

Klinkt dit interessant? Rondom het iconische Sluishuis ligt een grote steiger van 400 meter met 34 ligplaatsen voor woonschepen én een aanlegsteiger voor 54 sloepen.  Lees hieronder verder over de sloepplekken en ligplaatsen en kom op 6 juli naar de open dag!

Beschikbare ligplaatsen

Er zijn nog enkele ligplaatsen beschikbaar, met afmetingen van 32 bij 7 meter. Op deze ligplaatsen kunnen woonschepen aangemeerd worden met een formaat van 30 bij 5 meter. Het welstandscriterium is dat de schepen herkenbaar zijn als van origine varend. Ze hoeven echter niet meer varend te zijn, de ligplaatsen hebben een woon- en werkbestemming. De prijzen van de ligplaatsen zijn vanaf € 272.495,- v.o.n. Kiest u ervoor een bestaand woonschip aan te schaffen? Dan woont u voor een prijs vanaf ongeveer € 600.000,- (ligplaats en woonschip) op deze unieke plek aan het water. Kiest u voor een bestaande romp en laat u deze opnieuw opbouwen? Houd dan rekening met een prijs vanaf ongeveer € 750.000,- voor het schip en de ligplaats.

(Tekst gaat verder onder afbeelding).

Sloepplaatsen met laadvoorziening

Aan de 400 meter lange steiger zijn 54 sloepplaatsen (met elektrische laadvoorziening) gerealiseerd. Vanaf hier vaart u met uw sloep direct het Buiten-IJ op richting het centrum van Amsterdam of de weidse natuur. U heeft de keuze tussen twee formaten sloepplaatsen, namelijk 6,5 x 3 meter en 6 x 2,75 meter. Er zijn nog enkele sloepplaatsen beschikbaar vanaf € 24.995,- v.o.n.

Aanmelden voor de Open dag

Bent u benieuwd naar de laatste beschikbare ligplaatsen of sloepplekken bij Sluishuis? Op donderdag 6 juli organiseren wij tussen 17.00 en 19.00 uur een informatieve Open dag. De makelaars van Sense Vastgoed staan u graag persoonlijk te woord en vertellen u graag meer over de ligplaatsen en sloepplaatsen.

  • Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de Open dag van de ligplaatsen voor woonschepen en een tijdstip kiezen.
  • Wilt u op 6 juli een sloepplaats komen bekijken? U hoeft dan geen tijdstip te kiezen maar meld u dan aan per e-mail via sluishuis@sensevastgoed.nl.

Wij ontmoeten u graag op 6 juli!

Toon interesse